Keresés
Close this search box.

MÁRCIUSI PÁLYÁZAT

A DunapArt Magazin folyamatosan megjelenő online felületén, a https//dunapartmagazin.hu/ weboldalon publikált részvételhez várja az alkotók pályázati műveit.

Vers, próza és más írásos művek beküldési feltételei a következők:

– Beküldési határidő: minden hónap 15-e, amelyik mű ezt követően érkezik be, azok a következő hónapban kerülnek megjelenésre az elbírálást követően.

– Formai elvárások az egységes megjelenéshez szükséges paraméterek alapján: a beérkező írások formátuma: WORD dokumentum, Book Antiqua betűtípus, 14-es betűméret, szimpla sortávolság (“1.0”), 2 cm-es oldalmargó beállítás (felső, alsó, bal, jobb oldalakon egyaránt), B5-ös oldalméret.

– Tartalmi elvárások: műfaji megkötés nincs, a karakterszámok nem kerülnek szabályozásra az online felületen, amíg a nyomtatott periodika esetében az adott technikai feltételek megléte alapján történik az adott mű kiválasztása, ezért nyomtatásba kerülés esetén a terjedelemnél kérjük figyelembe venni, hogy B5-ös méretezésben ne haladja meg az 5 oldalt a beküldött pályaművek együttes terjedelme.

Maximum 5 db azaz öt darab írásos alkotást várunk havonta minden alkotótól, melyeket egyesével kérünk csatolni. A fájlnévben a szerző és a mű címe szerepeljen.

Minden műnek tiszteletben kell tartania az egyetemleges emberi értékeket, az ettől eltérő vagy másokat és a szerkesztőség értékelveit sértő tartalmak elutasításának a jogát fenntartjuk!

A képzőművészek alkotásait:

– JPG képfájlokban várjuk, címmel és rövid, ismertető leírással az adott műről maximális méret 5 Megabyte/kép.

A DunapArt Magazin nyomtatott periodikáiban és online felületén a megjelenés ingyenes!
A nyomtatott periodikában szereplő alkotók 1 db, azaz egy darab tiszteletpéldányra jogosultak, ugyanakkor a DunapArt Magazin a megjelenő művekért honoráriumot nem tud fizetni, a megjelenésekből bevétele nem származik.
Szerzői jogi vitákban minden felelősség a DunapArt Magazinban publikáló szerzőket terheli. A beküldött művek mellé, kérjük az e-mailben csatolni vagy lenyilatkozni a pályázóktól, hogy a beküldött pályaművek az alkotók saját művei és hozzájárulnak azok megjelenéséhez.

Nem elvárt az elsődleges közlés, csupán az írás közlésre alkalmasságát vizsgáljuk.

A pályázatokat a dunapartonline@tolna.net emailcímre várjuk.

További bejegyzések