MAGOR: “Amitől izzik a vas, olvad a műanyag…”

Heavy Metal Core
“Amitől izzik a vas, olvad a műanyag…”

A Magor saját stílus meghatározásként heavy-metalcore zenét játszik: a modern metalcore és a klasszikus heavy metal elemeit ötvöző zene tiszta énekkel és üvöltéssel operál, a dalokat pedig magyar szövegek kísérik, mely ebben a műfajban egyedülálló Magyarországon.

A jászberényi csapat koncertezik, hol önállóan, hol pedig Magyarország élvonalába tartozó zenekarok társaságában, valamint a legnagyobb hazai rockfesztiválok színpadain mutatják be dalaikat.

2007-ben Jászberényből indult a zenekar, akik az évek során egy EP-t, két albumot és jelentősszámú videó klipet jelentettek meg.

Magyarország legnagyobb koncerthelyszínein, fesztiváljain és határon túl is felléptek már, többek között a Tankcsapda, ROAD, AWS, Depresszió és a Dorothy társaságában.

Számos fesztiválokon, például a Rockmaraton, EFOTT, SZIN, Campus fesztivál színpadain, a fővárosban pedig a Sepultura előzenekaraként játszottak.

2015-ben a „Testamentum” album megjelent a HammerWorld magazin mellékleteként, ami elnyerte a Hang-Súly zenei díj „legjobb debütáló albuma” címét.

Elérhetőség:

Kamrás Krisztina
+36305950328

magorbooking@gmail.com

facebook.com/magorzenekar

instagram.com/magorzenekar

További bejegyzések