DunapArt Magazin – júniusi pályázat.

DUNAPART MAGAZIN HÍREK

DunapArt ♦ Online
Művészeti és Közéleti Magazin

Felhívás!

Szeretettel invitálunk minden alkotót, aki szívesen publikálna a DunapArt Magazinban és a júniusi pályázatra jelentkezni szeretne.
A Magazin mindenki irányában nyitott, szabad szellemiségű műhely, amelynek a szellemisége, ahogyan Petőfi írta egykoron: –

„ …a költészet! olyan épület,
Mely nyitva van boldog-boldogtalannak,
Mindenkinek, ki imádkozni vágy,
Szóval: szentegyház, ahová belépni
Bocskorban sőt mezítláb is szabad. „


Tematikus és formai megkötés nincs, viszont az alkotóktól elvárjuk, kérjük, hogy: –

Kizárólag saját műveket küldjenek, amelyek a mindenkor hatályos törvények betartása mellett, különösen a szabad vélemény nyilvánítás keretein belül; –

A társadalmi csoportok tiszteletben tartását, a személyeskedésektől mentességet, a személyes és az egyetemleges emberi jogok tiszteletben tartását célozzák meg, miközben az indokolatlanul obszcén, erőszakos, pornográf, párt- politikai propagandát kerülik.

Amennyiben a fentiek betartásával juttatják el a műveiket, akkor nem zárkózunk el, sem a társadalomkritikai, sem a vallási, és a szélesebb körben értekező témakörű írásoktól, képzőművészeti alkotásoktól. Tehát, alapvetően nyitottak vagyunk csak alkosson, publikálásra méltó alkotásokat.


Az alkotótársak az irodalmi és képzőművészeti alkotásaikat, word és jpg fájlformátumban a: –

dunapartonline@tolna.net

– emailcímre tudják beküldeni, minden hónap 15-ig!

A beküldött írások megfelelő helyesírási, és az egyéb nyelvtani lektorálási megfelelőssége, alapvetően a szerző felelőssége! Természetesen a kisebb javításokat és korrekciókat, a szerzőkkel történt egyeztetést követően elvégezzük.

A DunapArt Magazin a felületén megjelenő művekért honoráriumot nem fizet, mivel a megjelenésekből bevétele nem származik. Szerzői jogi vitákban minden felelősség az itt publikáló szerzőket terheli. A szerkesztőség fenntartja a beérkezett munkákra vonatkozó módosítási javaslattétel, illetve a közlés elutasításának jogát. A magazin a mások nemi identitását, faji, nemzeti, etnikai, és vallási hovatartozását sértő (vita)cikkeket, képzőművészeti ábrázolásokat nem teszi közzé, és azokat sem, amelyek sértik az egyetemleges emberi normákat.

További bejegyzések